Za agencije za trženje dododkov

Odgovornost, ki jo sprejemate od svojega naročnika, je ogromna. Dogodek je enkratna priložnost za odličen vtis, kjer nič ne sme iti narobe – ali pa za vedno izgubite odličnega naročnika.

Zato si v kritičnih trenutkih ne smete privoščiti cenenih promocijskih rešitev, ker tvegate tako svoj kot naročnikov ugled. Pri Airfunu imamo z najzahtevnejšimi naročniki veliko izkušenj. Pravzaprav so to naročniki, za katere najraje delamo. Pri njih najlaže dokažemo razliko do na videz podobnih ponudnikov, ki imajo drugačen način dela in popolnoma druge interese.

Za oglaševalske
agencije

Zadovoljni naročniki pomenijo veliko let ugleda in stalnega posla na najrazličnejših področjih, kjer jim pomagate do odličnega vtisa ali prodaje. Zaupanje takšnih naročnikov je težko pridobiti, izgubiti pa lahko.

Zato ste zelo pazljivi pri izbiri izvajalskih partnerjev, še sploh, če ste se v preteklosti že opekli. Na področju napihljivih promocijskih izdelkov si želite projekte brez skrbi, reklamacij in strahu pred posledicami slabe priprave ali izvajalca, ki obljubi vse in omaga na pol poti. Spoznajmo se!

Za
zastopnike

Pomemben vam je odličen končni vtis, gladko izpeljan projekt brez reklamacij ter hitra rešitev morebitnih težav. Promocijski material mora izgledati popolno. S svojim znanjem in izkušnjami vam to pomagamo doseči,

tudi v primeru nepopolnih navodil ali poznega naročila. Tako boste popolno izpeljali projekt in ohranili svoj ugled. Želite si zanesljivega, strokovnega, odzivnega in premišljenega partnerja, saj ste takšni tudi vi.

Pišite nam

Hvala za vaše sporočilo, ki je bilo ravnokar odposlano.
Vašega sporočila ni bilo moč poslati. Prosimo, da poskusite znova.